Dag jongens en meisjes, deze week was ik (Cedric Ruysen) kanjer van de week.

Hier volgt mijn verslagje.

Maandag toen we in de klas kwamen en op onze plaatsen zaten, deden we ons ochtendgebed.

Na het gebed zijn we aan onze les wiskunde begonnen met meester Koen. 

Na de speeltijd was het de beurt aan juf Liesbeth om ons nog wat wiskunde bij te leren en ook taal. Deze week stond het taalthema nog steeds in teken van liefde en vriendschap.

Namiddag hadden we W.O en deze les ging over S.O door meester Koen.

Na de zoempauze hebben we onze agenda ingevuld en kregen we onze toetsenmap en rapport mee naar huis.

Dinsdag zijn we opnieuw begonnen met een les wiskunde, en na de speeltijd met een les taal van Juf Nele.Bij juf Nele is het altijd begrijpend lezen. Namiddag was er het lezen met onze leesmakkertjes, en na de zoempauze een les L.O van meester Jeroen.

Woensdag was meester Koen afwezig door ziekte en hebben we les gehad van juf Liesbeth. We begonnen met een les godsdienst gevolgd door een les Frans. Tijdens de les godsdienst moesten we allerlei gedichten, prenten en teksten bekijken. De juf zei dat het een soort “vlindermuseum” was. Ik vond de prent met de leeuwen het mooiste.

Donderdag was het de dag van de rapporten en ook gedichtendag. In de avond mochten onze ouders naar school komen om met de juf te praten. Maar eerst zijn we de dag begonnen met een les wiskunde, en hadden we ook dictee. Namiddag hadden we les van juf Truus. We hebben met haar iets leuk gedaan voor gedichtendag. Onze turnles ging over levend dammen.

Op vrijdag zijn we begonnen met het trieste verhaal dat meester Koen ernstig ziek was, daardoor werd onze toets van wiskunde uitgesteld en hebben we geskypt met de meester in het ziekenhuis. Hij heeft ons op kindermaat verteld over zijn ziekte en dat hij niet meer naar school kwam dit schooljaar. Voor de rest van de dag heb ik niet veel meer kunnen onthouden omdat dit bericht mij erg triest maakte.

Zo ik hoop dat jullie wat hebben genoten van mijn verslag en niet te triestig meer zijn over meester Koen, zodat wij hem blij kunnen maken met onze goede schoolresultaten.


agenda