Deze week was ik, Neri Symons, reporter van dienst.
Als je meer wilt weten over wat er deze week gebeurd is, lees dan zeker verder!

Maandag deden we ons best met een grote overhoring van de vocabulaire van Frans. Het tweede uur vergeleken we hoeken en zijden van driehoeken. En maar sorteren! De meester verzon hierbij zelfs een liedje: “Dezelfde hoek, dezelfde zijden.” Dit was echt lachen!! Namiddag leerden we tijdens de les van S.O. over het mannelijk geslachtsdeel.

Van dinsdagvoormiddag heb ik niet veel onthouden. SORRY!!!! Na de speeltijd startten we met 25 minuutjes lezen. Mijn leesmakker was ziek. Na het lezen kregen we een lesje taal van juf liesbeth. We maakten toen een hele grote les af van wel 8 pagina’s. Daarna hadden we turnen. We deden als opwarming jagerbal. Daarna leek het op een revolutie van jagerbal. Toen kwam dinsdag ten einde.

Woensdag mochten we bij juf Nele onze grote overhoring van de vocabulaire van Frans verbeteren. Daarna kwam de meester er weer aan wiskunde. Na de speeltijd hadden we zwemmen. JEEEUUUJ!!!!! We kregen wel een kleine toets van de eendenduik.

Donderdag begonnen we de dag (zoals de meeste dagen:-)) met wiskunde.
‘s Middags aten we in de klas omdat we om 12.30u moestte vertrekken naar PSD -Provinciale Secundaireschool Diepenbeek-te gaan. Daar werden we in groepen verdeeld. Ik had het groene bolletje en mocht mee met meneer Sauwens. Die meester gaf natuurwetenschappen. We kregen een bundeltje waarin we de resultaten op moestte schrijven. We kregen ook een i-body. Dat was zowat een iPad waarop je APPS had waarin je je informatie kon schrijven.

Vrijdag stond de meester weer te popelen om ons een wiskunde toets te geven. We deden ook het Frans dialoog wat we van buiten moesten kennen. 
In de namiddag gingen we breien, net zoals vorige week. Ik kon mijn stukje afbreien. Van de stukjes maken we vlaggen en dan hangen we ze op in de klas.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn verslag!


agenda