Hallo, klasgenoten.

Ik ga jullie op sleeptouw nemen tijdens deze eerste week van het nieuwe jaar !

MAANDAG

Op de eerste schooldag van het nieuwe jaar stond er zoals gewoonlijk wiskunde op het programma. Maar in plaats daarvan wenste de meester ons een fijn nieuw jaar toe en wees hij er ons nog eens op dat we op het einde van dit jaar zullen rondlopen op de speelplaats van een middelbare school. Het zal dus vast en zeker een spannend jaar worden!

Na de speeltijd hebben we toneeltjes opgevoerd tijdens de les godsdienst. De rode draad van vandaag was “Liefde en vriendschap”. Dat was zo tijdens de lessen taal, godsdienst, … .

Namiddag kwam de langverwachte S.O.-les! We zijn begonnen met een Quiz, die was heel moeilijk omdat we er niet veel van af wisten. Soms waren er grappige momenten bv. de filmpjes.

DINSDAG

We zijn de dag begonnen met wiskunde van de meester, we leerden met kubieke meter  werken.

Na de speeltijd kregen we taal van juf Liesbeth. Ik kreeg les van juf Nele met een paar andere kinderen. Technopolis was een interessant onderwerp. Na de zoempauze leerde meester Jeroen ons handenstand, radslag en wiel aan.

WOENSDAG

Vandaag maakten we gedichten en liedjes met rare geluiden. “Oeeeh, piiiiiiiep, tutaa” 
We hadden als thema tandarts.

Donderdag

Programmeren stond op het programma. We moesten een game maken met Scratch, een robot die appeltjes ving. Het was het moeilijk maar leuk!!!

Na het programmeren hadden we een dictee van woordpakket 9. Ik hoop dat iedereen goede punten heeft! En we werkten ook nog aan ons gedicht van met rare geluiden.

Tijdens de turnles hadden we toets van streksprong en touwtje springen met 2. En dan was het tijd om naar huis te gaan.

VRIJDAG

Laatste dag van de schoolweek, spannend, namiddag breien. Ik zat in het groepje met Michiel, Brent en de mama van Michiel. Iedereen maakte een mooi lapje.

Ik hoop dat jullie veel leuke herinneringen hebben bij het nalezen van mijn weekverslagje


agenda