Hallo allemaal!

Deze week is jullie verslaggever Fleur aan de beurt!

Ik zal over de afgelopen week eens leuke feiten vertellen!

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn nog maar net weg en we zijn ons al aan het voorbereiden op de leukste belevenis van het jaar... (Ik denk dat jullie het al kunnen raden.)  KERSTMIS! Het eerste kaarsje van de adventskrans is al aan! Juffrouw Liesbeth kon ons daar iets meer over vertellen in godsdienstles.

Zo maar nu even over DEZE WEEK!!

Maandag startten we de week met meester Koen in de klas. Het eerste uurtje deden we een lesje Frans en daarna wiskunde. Na de middag werd het echt leuk. We deden allemaal testjes in de klas. We waren een soort van Sherlock Holmes dat was hééél leuk!

Dinsdagnamiddag zijn we begonnen aan onze Nieuwjaarsbrieven. We moeten zelf een liedje verzinnen. Dat wordt een hele klus! Maar ieder duo heeft al een refreintje klaar.

Het vertalen van zinnen verliep woensdag niet zo vlot. In de wiskunde les werd er gewerkt aan de oppervlakte van driehoeken en cirkels tekenen met een passer. Het laatste uurtje deden we een les godsdienst met juffrouw Liesbeth. De bel ging dus woensdag was om!

Toen we donderdag de klas binnenkwamen lag daar iets vreemds op onze banke! DE SCHOOLFOTOS, leuk!!! Grappig jezelf op een foto te zien poseren. Tijdens het dictee van woordpakket 08 werkten Brent P en Jarne op de computer. Onze meester laat elk dictee twee andere kinderen aan de beurt. Binnenkort is het aan mij… spannend!

Vrijdag YEAH,  bijna weekend maar eerst nog even les. We startten de dag met een toets Frans. Hopelijk verliep die bij iedereen super goed!
Na de speeltijd oefenden we samen met juffrouw Liesbeth ingewikkelde staartdelingen. Maar na de middag hadden we… KNUTSELEN!! Daarvoor brachten we een hamertje en wol mee  naar school. We hebben op een plankje een snor gemaakt! 

Oooh ja, bijna vergeten... Nog een heel gelukkige verjaardag, Jarne!

Zo, ik hoop dat jullie veel leesplezier hebben gehad aan mijn verslag! Hopelijk tot een volgende keer!!!            

Verslaggever Fleur.


agenda