Ik was vorige week kanjer van de week en ik ga jullie wat meer vertellen.

We begonnen deze week met een toets W.O., die was goed gelukt. En namidddag kregen we als eerste een toets die was namelijk van godsdienst.

Dinsdag heeft Joeri een zeer lekkere cake getrakteerd en hebben we met een barcode gewerkt een soort van kleine toets. Op de barcode staan vier letters en jij moet het juiste naar boven houden en dan scant de meester dat met zijn gsm. Na de zoempauze gingen we oefenen voor de toets schaarspringen, we hebben met onze klas over de 85 cm gesprongen.

Woensdag was het minder goed nieuws: heel wat kinderen hebben een slechte toets Frans gemaakt.

En donderdagnamiddag kregen we Scratch. We hebben vraagjes ingevuld in ons bundeltje en daarna zijn we naar projecten van anderen gaan kijken. We kregen ook een dictee. Hopelijk heeft iedereen goede punten. Na de middag was het bij turnen voor echt. We begonnen met 80 cm bij de schaarsprong. Niel sprong het hoogste. Hij was over de 1m25. Super! :)

Vrijdag de dertiende is juf Nadine gekomen. We moesten veel rekenen. En na de middag hebben we geknutseld aan onze moza├»ek. Het is eigenlijk een ongeluksdag maar voor ons niet want wij kregen geen toetsen!

Hopelijk is het, ondanks de vele toetsen, toch een fijne week voor jullie geweest!


agenda