We begonnen de week alvast heel spannend, juf Els krijgt een baby’tje en zal dus een tijdje afwezig zijn. Nu komt juf Liesbet in de plaats. Ik vind haar alvast een toffe juf.

Ze begon wel dadelijk met een toets, dat was wel wat minder :-) Hopelijk heeft iedereen goede punten!

Dinsdag vond ik turnen het leukste. We speelden het Oceanespel. Bij dat spel gooi je met een dobbelsteen een nummer en dat bepaalt de richting naar welk eiland je moet lopen. Tijdens je reis verzamel je kaarten en uit elke hoek. Wie op het einde van het spel de vier kaarten als eerste heeft bemachtigd, wint het spel.  

Woensdag was een dagje vrij, dat was voor iedereen fijn! Het was pedagogische studiedag dan moeten de leerkrachten bijscholen.

Donderdag hebben we in groepen gewerkt. Eén groep heeft geprogrammeerd en de andere heeft zevenklap gedaan. Ik zat in de groep programmeren maar eigenlijk hebben we vooral op de Drive gewerkt.

Vrijdag brachten Daan en Marie-Julie de actualiteit voor de klas. Hun presentatie eindigde op de tonen van “Let it go!”. Wij mochten meezingen en dansen. Fun!!

We moesten ook ons zelfverzonnen nieuwsbericht presenteren. Mijn bericht ging over vuurwerk onder de grond afschieten. Ik werkte samen met Jarne. 
Namiddag knutselden we verder aan de mozaïek.

Zoals je ziet beste lezer, was het weer een heel boeiende week.


agenda