Maandag

Maandag hebben we de kleutertjes horen oefenen voor het schoolfeest van zondag. Het was hele mooie muziek. Voor de rest van de dag hadden we gewoon les.

Dinsdag

Dinsdag moesten we met de fiets naar school komen voor de turnles. De fietsenstalling stond helemaal vol met fietsen. Er was nauwelijks plaats.

Het was heel normaal die dag, tot het derde uur. Na de speeltijd mochten we onze fiets gaan halen voor de turnles. We moesten wel eerst helpen met het fietsparcours klaar te zetten. Dan was het zover, iedereen moest een groepje per twee maken en aan een oefening gaan staan. We moesten om de beurt rijden. Op het laatste mochten wij allemaal tegelijk fietsen: Totale chaos:).

Woensdag

Woensdag was het Autoluwe schooldag en moest je met zo weinig mogelijk kinderen met de auto naar school komen. We vertrokken om 8u bij het Sint-Rochus pleintje, op weg naar school. Eenmaal op school was het dringen om een plekje in het fietsenhok te bemachtigen want er waren weer veel kinderen met de fiets naar school gekomen. Het eerste uurtje van de dag hadden we dictee van woordpakket 16 en 17. Daarna hadden we rekenen en toen was het speeltijd. Na de speeltijd hadden we een toets frans bij juf Els. Na de franse les hebben we besproken wat we voor Bonte-avond gaan doen. Iedereen was er tevreden mee, toen mocht iedereen naar huis.

Donderdag

Eigenlijk gebeurde er vandaag niet veel speciaal. We moesten een klein zakje meenemen voor ons moederdag cadeau in mee te nemen. Voor de turnles moesten we het zakje pakken en ons cadeautje daarin steken. Dan hadden we turnen en was de dag voorbij.

Vrijdag

Het eerste uurtje hadden we frans en we moesten een dialoogje opzeggen genoemd: Deux Croissants. Na de speeltijd hadden de kleuters generale repetitie voor het schoolfeest en wij mochten gaan kijken. Het ware hele leuke stukjes met vrolijke muziek. Die dag moesten we ook onze medische fiche afgeven om mee op zeeklassen te gaan.

Dit was mijn verslagje, veel leesplezier


agenda