Maandag

We begonnen de maandagochtend begonnen we zoals altijd met een gebedje. Daarna kregen we een toets taalbeschouwing th.7.

We gingen de dag gewoontjes verder tot we meester koen kregen. We kregen een uitgebreide wiskundeles. Oef dat was veel schrijven.

Dinsdag

Het was niet zo een speciale dag tot namiddag… Toen speelde we een spelletje. Maar geen gewoon spelletje het ging namelijk over onze ecologische voetafdruk. Ik zal het kort even uitleggen: je werd in groepjes verdeeld en moest zoveel mogelijk punten zien te verzamelen. Simpel en leuk :).

Woensdag  

We begonnen de dag met een dictee. We hadden er zelfs 2. Voor de rest was het geen specialen dag.

Donderdag

Donderdagmorgen kregen we al meteen een wiskundetoets voorgeschoteld. Maar daarna vierden we wel de verjaardag van Janne. Een dikke proficiat Janne. Na de speeltijd kregen we een mooie actua van Cobe en Gijs. Goed gedaan jongens. Namiddag gingen we lopen voor een goed doel. Eigenlijk vond ik het een slecht moment. Het was veeeeel te warm. Maar toch hebben veel kinderen veel rondjes gelopen.

Vrijdag

Het was carnaval joepie!!!!!! Maar toch kregen we een toets Frans. Namiddag hadden we een verkeersquiz. Omdat het carnaval was kregen we toch een knutselles :) We maakten carnaval maskers. Het was weer een leuke week :) :)   agenda