Leuke week


Maandag

vrije dag!!!

dinsdag

Dinsdag maakten we toets van wiskunde die  vond ik niet zo moeilijk en van begrijpend lezen die was ook niet zo moeilijk. voor de rest hadden we de gewoone vakken als normaaal. We zijn begonnen met taal dan wiskunde na de speeltijd turnen en dan godsdienst. Na de middag was het twee uur W.o.

woensdag

Woensdag begonnen we met rekenen en daarna dictee. Frans na de speeltijd ging niet door omdat alle juffen en meesters van klas moesten wisselen wij kregen juf Inge in de klas we hebben van alle dingen mogen maken.

Donderdag

Tegen donderdag moesten we de toets van w.o leren  en we moesten  de toets van taalbeschouwing leren maar zo moeilijk waren ze niet. Na de speeltijd was het actua. Voor de rest hadden weer een gewone dag met wiskunde aan het begin en dan taal en godsdienst en namiddag wo en turnen.

Vrijdag

Vrijdag zijn we naar de pmd geweest voor onze studiekeuze ik koos latijn en STEM maar je kon uit nog meer vakken kiezen. Toen we terug in school aankwamen was het middag. Namiddag knutselden  we dikke mannetjes van Niki de Sain Phalle het was grappig hoe al de mannetjes eruit zagen.

 


agenda