Het was weer een leuke week!

Op dinsdag was het Valentijn maar het was ook de verjaardag van Sarah. Zij trakteerde op lekkere chocolade- cake/taart. (Ik ken het verschil tussen cake en taart niet dus ik weet ook niet of het cake of taart was. ;-) Maar weer over naar Valentijn. Ik heb heel wat meisjes met valentijnskaarten zien rondlopen. Ze zagen er zo mooi uit. Sommige meisjes hadden zelfs valentijnskaarten voor hun vriendinnen.

Op woensdag moesten de eerste groepjes voor het toneeltje. Iedereen was super zenuwachtig! Terwijl zij dat toneeltje deden, waren wij fijn liedjes aan het zingen! En iedereen hoopte dat zij die dag niet aan de beurt waren, maar de meesten moesten wel aan de beurt. Behalve twee groepjes dat waren Sarah en ik en Zitha en Gijs.

Op donderdag waren de laatste groepjes voor het toneeltje! Daarna hadden Sarah en Janne actua. Heel goed gedaan Sarah en Janne!!!

Vrijdag was het dikketruiendag. We hebben toen allerlei opdrachten moeten doen. Bijvoorbeeld een reuzegrote dikke trui te maken op de speelplaats, bewegingstussendoortjes, introductiefilmpje kijken en raden hoeveel laagjes de directeur aan had. Wij gokten 6 en het was juist! Op het einde van de dag kregen we soep.

Dat was mijn verslagje,

van Naomi    


agenda