Een koude week ...


Maandag

We begonnen de week met godsdienst. We moesten een spreekbeurt geven over Adam en Eva. Daarna deden we een lesje taal. We maakten een invulformulier.

Tijdens de middagspeeltijd speelden we voetbal.

 

Dinsdag

Afbeeldingsresultaat voor vallende sneeuw animatie

‘s Morgens sneeuwde het. Het was plakkerige sneeuw, goed om sneeuwballen te maken (: Jammer bleef de sneeuw niet liggen tot aan de speeltijd ):  We hadden een les wiskunde (rekenen) en daarna deden we een leuk tussendoortje. Na de speeltijd hadden we turnen. We deden verschillende sprongen tijgersprong … We hadden ook een toets wiskunde (rekenen).

 

Woensdag

Woensdag was het feest: hiep hiep hoera voor Sam en Lisa. Ze werden 12 jaar en hadden hele lekkere cake meegebracht. We hadden ook een dictee. Voor de dag gedaan was, hadden we muzo. We moesten een toneeltje voordragen met een greenscreen.

 

Donderdag

We begonnen de dag met een lesje over vierhoeken. Voor de middag was het actua van Emma en Zitha. Na de zoempauze hadden we turnen. Daar deden we de toets over sprongen. Telkens om de 20 minuten mochten een paar kinderen een gedichtje voorlezen wat ze hadden meegebracht. Het was immers gedichtendag.

 

Vrijdag

We begonnen de dag met een toets van Frans. We hadden ‘s middags het voetbalplein. We hadden na de middag knutselen. We knutselden dingen voor Valentijn.


agenda