maandag

Maandag vierden we de elfde verjaardag van Juta. (proficiat) Ze deelde erg lekkere cakejes uit. (mmmmmmm). Daarenboven schonk ze ook nog een leuk boek, getiteld Oma boef,  aan de klas.

‘s Middags zorgde de school voor een surprise. Omdat de doorlichting zo goed verlopen was, kregen we lekkere frietjes aangeboden. :-) Spijtig dat je voor dat heerlijke eten zo lang in de rij moest aanschuiven. Gelukkig was het wachten de moeite waard. Smakelijk!

 

dinsdag

Dinsdag stond er eerst een toets van godsdienst op het programma. Die was niet erg moeilijk want we mochten alle vragen opzoeken in ons boek.

Zoals op elke dinsdag stond er na de speeltijd turnen op het programma. Dat vind ik nog altijd één van de fijnste lessen die er zijn. Dankjewel meester Jeroen!

We sloten de dag af met 2 lestijden W.O. Tijdens deze les werkten we aan ons herbarium. We schreven onze informatie op een groot blad.

 

woensdag

Onze woensdag begon zoals elke woensdag (saai dus).

 

donderdag

Drie toetsen staan er op het programma!

  1. een toets van wiskunde blok 4 Getallen en Bewerkingen

  2. een toets van godsdienst over het leven van Paulus (open boek)!

  3. tenslotte nog een toets van W.O. over de zintuigen.

We sloten deze vermoeiende dag af met turnen!

 

vrijdag

Vrijdag begon leuk want er was geen les! Alles stond die dag in het teken van Kerstmis. Het begon in de kerk. Heel veel kinderen oefenden de voorbije maand voor het kerstspel. Het was dan ook heel mooi. Drie kinderen uit onze klas traden op. Jonas speelde de rol van Jozef. Knap gedaan van hem!

Daarna was er een kerstfeestje in de klas. En een kerstfeestje zonder cadeautjes is natuurlijk geen kerstfeestje. Er waren hele mooie cadeautjes en natuurlijk ook lekker eten. Jorn bracht een overheerlijk gebak mee en Jonas bakte lekkere cupcakes.

Na de middag keken we de leuk film gezien genoemd Home Alone.
De dag was gedaan en nu hebben we twee weken kerstvakantie. JOEPIE!!!!


agenda