maandag

We begonnen de week door het eerste adventkaarsje aan te steken. Een gebedje te doen. Na de speeltijd hadden we Frans en daarna spelling bij juf Nele.

                                                 

dinsdag

Dinsdag hadden we een tussendoortje gedaan van Katerina. Na de speeltijd hadden we turnen maar niet zomaar turnen gelijk anders deze keer hadden we pietenparcours met leuke muziek. En daarna bij godsdienst deden we groepswerk

 

woensdag

Woensdag verraste Sander ons door op zijn klarinet te spelen zijn vingers gingen soepel op en neer en had een leuk liedje voor ons hij deed het echt fantastisch bravo,Sander. Daarna moesten we in groepjes zitten en kreeg elk groepje een thema zoals bos. Moesten dan verschillende geluidjes opschrijven. En toen nam de juf alle fragmentjes op met haar computer.

 

donderdag

Donderdag was er niet zoveel nieuws alleen dat we weer turnen maar deze keer deden we geen pietenparcours maar burchtbal. Dat is eigenlijk trefbal maar dan met burchten.Voor de rest was er die dag niets speciaal.

 

vrijdag

Vrijdag was het een super dag want sinterklaas kwam op bezoek. Dat was  grote pret voor de kleintjes. Als cadeau mochten we gaan bowlen maar dat was alleen voor het vijfde en het zesde leerjaar. De anderen kregen speelgoed voor in  de klas en mochten iets speciaals voorbereiden om voor te dragen aan sinterklaas. Na de middag hadden we knutselen. We mochten iets voor kerst knutselen.

Van Cobe


agenda