Ik geef jullie een verslagje over de week van 21 tot 25 november.

 

Maandag

Maandag is er niet echt iets speciaal gebeurd. De meester heeft wel een boek aan de klasbib geschonken ook al verjaart hij pas op het einde van het schooljaar.

Dinsdag

We werden in groepjes gedeeld voor Godsdienst daar ging het over de Advent, aftellen naar de geboorte van Jezus. Namiddag hadden we een leuk lesje wo, het ging over Sherlock Holmes. We werden in groepjes verdeeld en er waren 9 opdrachten, met je groepje moest je detective opdrachten uitvoeren. Het was een fijne dag.

Woensdag

Na de speeltijd hadden we geen lesje Frans maar we gingen... schaatsen dat was heel fijn in het begin mochten we vrij schaatsen en op het laatste hadden wij les. De tijd ging toen ineens heel snel want voor je het wist was de school al uit.

Donderdag

We hadden een lesje Godsdienst wat we de dinsdag in groep hadden besproken moesten we nu voor de klas brengen. Elyne was jarig en had lekkere chocoladecake meegebracht, het was heel lekker. We hadden vandaag de actua van Estée en Cobe het was heel goed voor de klas gebracht. Goed gedaan Estée en Cobe. Namiddag hadden we weer een leuk lesje wo (hetzelfde als dinsdag).

Vrijdag

We hebben het in de rekenles gehad over de oppervlakte van ruimtefiguren. Het was best een lange les. Ik vond het niet zo gemakkelijk om de oppervlakte van de figuren te bereken. Maar ik vond het wel een leuke en interessante les.

In de knutselles hadden we het over Artsonia. Dat was precies een gangetje tekenen of een draaikolk tekenen.  En zo zat de week er alweer op!

 

Bedankt voor jullie aandacht!

 


agenda