Nieuwtjes en pleziertjes op school.


 

maandag

De leerlingen van 6.2 maakten een stoomkalender. Elke leerling maakte een blaadje waarop een tussendoortje stond. Toen iedereen klaar was met zijn blaadje deden we alle blaadjes samen en zo kregen we een stoomkalender. We begonnen maandag de stoomkalender te gebruiken. Zo bleven we elke dag een paar minuten in beweging.

 

donderdag

Deze dag hebben we heel leuke lessen gehad, maar niet alleen dat want donderdag was er actua. Deze keer vertelden Aagje en Giel ons de laatste nieuwtjes en het was een hele mooie presentatie. Ze hebben dat heel goed gedaan :).

 

vrijdag

Vrijdag hebben we voor muzo een klap spel gedaan. Af en toe in de klas nemen we vijf minuten pauze en doen we even een tussendoortje. We doen dan meestal een klap spel dat noemt hand clapping seven. We werden in groepjes verdeeld en moesten met ons groepje een eigen hand clapping seven maken. We waren super benieuwd wat de anderen er van gemaakt hadden. Want het is niet zo gemakkelijk om met vier dezelfde bewegingen op dezelfde tijd te doen. Maar ik denk wel dat we het goed hebben gedaan!!!

Dat was een leuke afsluiter van de schoolweek.

 

                     Dit verslag is geschreven door Zitha Cremers.

 


agenda