klasjournaal door Giel


Hallo iedereen,

 

Ik breng een verslagje over de week van 10 oktober tot en met 14 oktober.

 

We hebben deze week weer heel wat geleerd en een heel leuke week beleefd. We hebben de seven klap geleerd als tussendoortje. De seven klap is zeven maal kloppen met U twee handen op de bank en dan afwisselend bank-hand. Nu is het aan ons en zijn we verdeeld in verschillende groepjes om te oefenen en dan mogen we binnenkort aan de anderen laten zien wat we ervan terecht brengen.

De groep van Meester Koen deed voor Frans op woensdag een wedstrijdje getallen tot 1000 en de winnaars waren Cem en Lisa, omdat het zo een kei leuke les was hebben we geprobeerd op Vrijdag om onze scores van Woensdag te verbeteren.

Op Donderdag hadde Nicolas en Elyne hun voorstelling van actua, ze hadden het onder andere over de ING bank en Club Brugge. Ze deden dat zeer goed.

Als laatste uurtje op Donderdag trakteerde meester Jeroen ons op een toffe turnles over handbal.

Vrijdag sloten we de week af met een knutsellen. We werden in 2 groepen gesplitst: de even nummers moesten mee met Juffrouw Janette naar de extra klas en de oneven nummers bleven in onze klas samen met Juf Silke. We werkten al aan het kado voor Moederdag, wel al een beetje vroeg maar omdat we in Mei misschien geen tijd hebben omdat we dit jaar op zeeklassen gaan deden we dat dus nu al.

Dit was onze week in het kort.


agenda