Hallo iedereen

Nu is het mijn beurt om over de week te vertellen, handig voor als je vergeetachtig bent.

Maandag

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt, kwam er op de speelplaats een grote blauwe beer namelijk Warme William. Ik denk dat juf Truus in het pak zat, want ze kwam een beetje te laat op school en haar haar was in de war. Daarna hadden we een paar lessen en toen was het middagspeeltijd. Maar de bel ging vroeger dus toen hadden we 2 minuten 'Like Me' gekeken.

Dinsdag

Eerst hadden we wiskunde van juf Lara, maar het is me opgevallen dat (bijna) iedereen zich anders gedraagt: veel luider enzo. 

Woensdag

Eerst hadden we G en B toets (was niet heel moeilijk). Daarna hadden we turnen met beiden klassen waarbij ik trefbal heb gespeeld. Toen hadden we nog wat lessen en na die lessen moesten we vroeger naar buiten om het STIP IT dansje te doen met Warme William (juf Truus dus).

Donderdag

We hadden niet echt speciale dingen op deze dag, buiten RSV, maar daar hou ik toch niet echt van (dus eigenlijk ook niet speciaal).

Vrijdag

Eindelijk vakantie! Nee toch niet, na deze dag pas. In onze klas hadden we twee wiskundetoetsen. We hadden ook de traktatie van Marieline gekregen. Tijdens de middagspeeltijd waren er een paar ruzies. Dan waren we gewisseld van klas om krijttekeningen te maken de onze was net op tijd af.

Nu ben ik klaar nu kan mijn vakantie beginnen.

Kaat 

 


agenda