Hallo klas 6.1! Wat leuk dat jullie op mijn verslag hebben geklikt! Ik hoop dat jullie het een leuk verslag gaan vinden. Dus veel plezier met het lezen!

Toen we maandagochtend binnenkwamen in de klas zagen we een fles boven de bank van Jean-Lou hangen. Bij die fles hingen sjaaltjes en één vlag, en in die fles zat een brief. In die mysterieuze brief stond dat er een schat op het strand ligt, en dat wij de schat moeten gaan zoeken.

Verder die dag hadden we ook gekeken naar de filmpjes van ‘Tegen de sterren op’. We keken dit, omdat we op de laatste dag van zeeklassen een toneeltje gaan doen van ‘Tegen de sterren op’. Ik kan niet wachten om op zeeklassen te gaan!

Op dinsdag hadden we veel wiskunde. In de namiddag hadden we W.O. met juf Truus. Dit was eigenlijk echt een heel leuke les, want het ging over zeeklassen! We moesten per twee werken op de computer, en op de computer moesten we vragen over de zee oplossen met behulp van een zeegids van ‘Zonneland’. Dus ik vond deze les heel leuk! We hadden ook turnen, ik kon jammer genoeg niet meedoen, omdat ik nog maar net uit de gips was.

Woensdag was een leuke dag! We hadden toets Frans, ik vond de toets wel makkelijk. Bij juf Leen hadden we taal, dat was wel een toffe les. We hebben ook godsdienst gekregen van juf Leen. 

Op donderdag hadden we turnen, ik kon jammer genoeg weer niet meedoen, omdat ik nog maar net uit de gips was. In de namiddag hadden we programmeren met de ‘OzoBots’. Dit was een les met meester Koen. 

Vrijdag hadden we godsdienst van juf Leen, die les ging over profeten, we moesten in groepjes werken. We moesten ook een kleine presentatie geven over een profeet.

In de namiddag hadden we knutselen met juf Truus. Eerst vertelde ze een verhaaltje over Icarus en Daedalus, in dat verhaal vliegen ze en vallen ze in het water. Met dat vallen in het water moesten we iets knutselen, namelijk met karton.

Zo, ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn verslagje! En nu geef ik de telefoon door aan de volgende persoon! Daag! 

 

 


agenda