Dit is mijn verslag van een week in 6.1.

maandag 8 maart

Vandaag hebben we W.O. gehad. Het was niet mijn lievelingsthema, maar het viel best mee. We leerden vanalles opzoeken in onze atlas. We mochten veel zelf doen en dat vond ik tof. De les wiskunde was heel leuk. We moesten de omtrek en de oppervlakte berekenen van figuren, dat doe ik wel graag. Buiten hebben we op het gras gespeeld: we bouwden een kampje. We kregen ook ons rapport mee naar huis. Ik was wel tevreden met dat van mij.  

dinsdag 9 maart

Vandaag hadden we turnen, dat vind ik meestal heel leuk. We moesten voetballen. Dat doe ik op de speelplaats bijna nooit, maar in de turnles vind ik het wel fijn,omdat iedereen dan meespeelt . Ons team was gewonnen, maar dat vind ik niet zo belangrijk. Het was leuk om er samen voor te gaan. We kregen een toets van begrijpend lezen. Ik vond ze gemakkelijker dan verwacht. De toets maakte ik bij mijn mama in de klas.Tijdens de speeltijd hebben we nog eens tikkertje en piggy gespeeld. We hadden veel plezier en hebben goed gelachen. Op het einde van de dag speelden we ‘de juf zegt’, dat was tof!

Woensdag 10 maart

Vandaag was het pedagogische studiedag, we hadden dus een vrije voormiddag. Ik mocht een beetje later opstaan dan anders, fijn! Ik heb voormiddag vooral voor school gewerkt : enkele toetsen gestudeerd en mijn MeP nog verder uit het hoofd geleerd. Hopelijk lukt het vrijdag, ik ben wel een beetje zenuwachtig.

Donderdag 11 maart

Vandaag hadden we weer turnen, we speelden kubkoning, heel leuk! Onze ploeg had gewonnen.We kregen een toets van Frans, ik denk dat ze wel oké gaat zijn. Juf Leen had geen stem meer, we konden haar bijna niet verstaan, het was dan ook heel stil in de klas. Thuis heb ik nog goed geoefend voor mijn eigen project dat we morgen voor de klas moeten brengen.

Vrijdag 12 maart

Juf Leen was er vandaag niet, dus we kregen nog eens les van juf Heleen. Bij haar maakten we ook de toets van taalbeschouwing. We moesten vandaag ons eigen project voor de klas brengen. Ik had ‘vliegen’ als thema gekozen. We waren in kleine groepjes verdeeld. Ik zat bij Jorn, Lars, Robbe, Anas en Ada in de groep.  We moesten beurt om beurt ons project voorstellen, ik was als eerste aan de beurt. Ik was best wel wat zenuwachtig, maar alles verliep wel goed. Namiddag hebben we gedanst: Afrikaanse dansjes.Ik dacht dat ik het niet zo leuk zou vinden, maar het viel goed mee. Juf Truus heeft ook meegedaan, dat was tof!

Zo, dit was het alweer, mijn laatste weekverslag in het zesde leerjaar.

 


agenda