Hey allemaal

 Deze week ben ik reporter:). Hopelijk vinden jullie mijn verslagje leuk. 

  • Maandag 

In de ochtend hadden we een wiskundetoets. Ik vond het niet zo moeilijk. Daarna hadden we een beetje Frans dat vond ik best leuk,en toen was het al speeltijd : )). Na de speeltijd gingen we ons klankgedicht oefenen dat was leuk. Daarna gingen alle groepjes het voor de klas doen (nog niet voor echt) Voordat juf Nele kwam oefenden we ook nog ons nieuwjaarslied/tekst. Dan hadden we nog wiskunde :(. Na de middag hadden we juf Leen. We hebben taal en wiskunde gedaan en dat was leuk.

  • Dinsdag

In de ochtend hadden we weer een wiskundetoets (maar dit deel was van juf Leen). Deze vond ik moeilijker dan het eerste deel. Hierna hadden we spelling dat was zeer leuk. Na spelling hebben we nog wat wiskunde gedaan. Toen was het weer speeltijd:)) Voor de middag hadden we turnen ik kon jammer genoeg niet meedoen wegens mijn hand :(. In de middag waren ik en Jules de conflictcoaches dat vind ik supertof :) Na de middagspeeltijd hadden we Frans en wereldoriĆ«ntatie we leerden over het dierenrijk.

  • Woensdag

Vandaag hadden we geen school! :)

  • Donderdag

Vandaag was juf Kirsten er. In het begin van de dag deden we wiskunde we begonnen met een leuk spelletje. Na wiskunde hadden we een spellingles, dat was tof. Na de spellingles was het speeltijd :). Na de eerste speeltijd vulden we onze agenda in. We deden ook nog een taalles. En dan was het alweer middagspeeltijd! Daarna hadden we turnen:). Jammer genoeg is Ada op haar arm gevallen en heeft nu een gebroken arm :(. Dat wil zeggen dat ik niet meer alleen moet wachten. Na de turnles hadden we nog W.O. en dat vond ik zeer leuk.

  • Vrijdag

Vandaag begonnen we de dag met taal. Dat vond ik leuk, Daarna deden we godsdienst. Daarbij werkten we in groepjes. Ieder groepje kreeg een verhaal en moest dat lezen en ook bespreken. Nadat iedereen dat had gedaan, ging elk groepje het voor de klas doen. an was het speeltijd. Na de speeltijd was juf Truus er. Eerst deden we Frans mondeling toets. Als je klaar was moest je ook wat oefeningen in je werkboek maken. Na Frans moesten we een foutje van in ons W.O.-werkboek verbeteren. Na de middag hadden we knutselen :) Dat was leuk.

 Zo dit was mijn week als reporter. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik vond het in ieder geval plezant om te doen :). 

 


agenda