Hallo klas 6.1 en 6.2

Hierbij mijn verslagje van de laatste week voor de lange herfstvakantie.

In deze week hadden we best veel wiskunde gehad. De les ging vooral over hoeken en cijferen. We hadden ook een jarige deze week. De jarige was Lars. We hebben voor hem gezongen en hij had lekkere chips uitgedeeld! Mmmm :-)

Er stonden ook veel toetsen op het programma. Zo hadden we op maandag een openboektoets van godsdienst. En er was ook een onverwachte overhoring van unité 23 van Frans. Op donderdag hadden we 2 toetsen opstaan: één van begrijpend lezen en één van spelling. Maar de grootste toets was op vrijdag, namelijk WO. De toets ging over de Nieuwe Tijden.

De turnlessen van deze week waren leuk en niet leuk. Bij de eerste turnles was het parcourscircuit. Daar moesten we bij een oefening van kegel naar kegel lopen en daar ben ik op mijn arm gevallen. Gelukkig voel ik er nu niets meer van! De tweede les van deze week was veel leuker want we mochten van meester Jeroen liedjes kiezen tijdens de turnles. En ik mocht als reporter van de week een liedje kiezen. Ik koos voor “Savage Love”.

Vrijdag hebben we de week afgesloten met een leuke knutselnamiddag. Zo was de vakantie eigenlijk al een beetje begonnen.

Ik wens iedereen een leuke herfstvakantie (ondanks de 2de lockdown) en tot binnen 2 weken!


Juul

 


agenda