Maandag 

We hadden een leuke dag. We kregen onze toets van wiskunde terug en verbeterden deze. Dat was niet zo leuk. We hadden het over vouloir gehad tijdens de les Frans. Met juf Leen hebben we godsdienst gedaan en een taaltoets gemaakt.

Dinsdag

's Morgens hebben we ons huiswerk afgegeven. We leerden welke getallen je kan delen door 3 en het was leuk.We hebben spelling gedaan met juf Sanne over woorden met een x. Daarna hadden we turnen en dat was zeker fijn! We hadden een soort jagerbal gespeeld.

Woensdag

Geen school gehad, maar het was thuis wel fijn.

Donderdag 

Dit was een plezierige dag. Vandaag was juf Kirsten er. We begonnen met wiskunde waar we leerden werken met een rekenmachine. Het was wel tof, maar best wel moeilijk. We hadden een dictee bij spelling. Het volgende uur hadden we een W.O.- toets over het zonnestel. Dat was een leuke toets, maar sommige vragen snapte ik niet. Het laatste was het plezantste: we hebben een nieuw liedje geleerd in het Engels en we gebruikten ook instrumenten.

Vrijdag  

Vandaag was het ook al een toffe dag: juf Sanne was er 's morgens. We begonnen met wiskunde. We telden tot 1 miljoen. We hebben nog een uurtje wiskunde gehad en dit ging over oppervlakte en omtrek. En het laatste was heel fijn: we hebben een eigen wereld mogen maken.

Dit was mijn week als fotograaf en reporter!

 

 


agenda