Hier is mijn verslagje over deze leuke week.

Maandag

Vandaag was het mijn eerste dag als reporter van de week en ik was een beetje zenuwachtig. Vandaag hebben we Lennert gevierd, want hij was zondag jarig. We hadden een neptaart, maar we hadden wel kaarsjes. 

Dinsdag

Vandaag hebben we weinig gedaan. We hadden wel turnen en moesten oefenen op de schaarsprong. Die lukte mij op dat moment goed. We startten ook met een nieuw thema bij godsdienst namelijk “Vuur”. Ik denk dat dit een fijn thema wordt!

Woensdag

Woensdag hadden we  deel 1 van de toets rekenen. Dit deel was iets moeilijker vond ik, maar ik was nog relatief snel klaar. En we hadden ook nog een kort lesje WO. 

Donderdag

We hadden deel 2 van de toets rekenen en een dictee van spelling. De toets vond ik best makkelijk, ik was ook snel klaar. Die dag hadden we ook turnen waarin we toets schaarsprong gedaan hebben. Die vond ik stom want ze begonnen met de hoogte die mijn maximum was : ). Om de dag af te sluiten, kregen we nog een beetje les over Belgische muziek. 

Vrijdag

Vandaag zijn we naar de Cosmodrome geweest en hebben we de planetentocht gedaan. Er was ook een wandeling bij die we moesten doen.Samen met heel het 6de hebben we een 360° show gekeken. Daarna was er nog een workshop over de planeten in de aula.:,k

Ik hoop dat jullie dit verslagje leuk vonden en dat jullie nu iets meer over de week te weten zijn gekomen.

Tijs

 


agenda