maandag 14 september

We zijn naar de computerklas geweest voor de opdracht van taal. We moesten een uitvinding doen die zeker in het nieuws zou komen. Dat moesten we doen in groepjes van twee.

dinsdag 15 september

Vandaag hadden we het vierde lesuur turnen: het was een fijne les. We begonnen met jagerbal zoals we meestal doen. Het grote spel speelden we in de oceaan. En voor de rest hebben we gewoon les gehad. Het was wel de warmste 15 september die België ooit heeft meegemaakt. Daarom was het ook superwarm in de klas.

woensdag 16 september

We hebben een scheurkalender gemaakt. In de plaats van met moppen hebben we het gedaan met bewegingstussendoortjes. We mochten er een zoeken in de computerklas.

donderdag 17 september

Vandaag hebben we weer turnles gehad. We moesten rondjes rond de speelplaats lopen en per ronde kreeg je een speelkaart. Wie er op het einde het meeste punten had, was de winnaar. We hebben die dag ook nog onze eigen zevenklap moeten maken. Dat moesten we weer doen in groepjes van twee.

vrijdag 18 september

Vrijdag hebben we niet zo heel veel gedaan. We hadden de nieuwe stagiair weer. Die komt vanaf nu elke vrijdag tot de kerstvakantie. We hebben wel weer aan onze mozaïek mogen werken. Sommige zijn al af en er zijn er mooie bij.

Ik hoop dat jullie nu iets meer weten wat er gebeurt in onze klas.

 


agenda