Dag iedereen!

De eerste dag weer naar school tijdens de lange coronadagen. Dat voelde toch een beetje als een eerste schooldag. Alle kinderen kwamen met veel zin, maar toch ook met wat spanning naar de klas.

Er zijn namelijk heel wat maatregelen waaraan we ons moeten houden.

We moeten onze handen wassen wanneer we op school aankomen, voor en na de speeltijd, voor en na het eten en voordat we naar huis gaan.

We vierden maandag drie kinderen die jarig waren in de ‘coronavakantie’: Samir, Julie en Daan. Op dinsdag waren Estée en Free aan de beurt. Ze mochten dan wel niet trakteren, maar zingen mocht wel! Kaarsjes werden uitgewaaid i.p.v. uitgeblazen.

De juffen dragen een mondmasker en als we hulp nodig hebben doen ze ook handschoenen aan. Ook Milo had het maandag goed begrepen: hij heeft last van hooikoorts en moet daardoor veel niezen. Hij droeg dus een mondmasker. Dat is een nieuwe vorm van beleefdheid.

We hebben geknutseld, dat was leuk. Het is iets voor onze lieve papa’s, dus kan ik er niet veel over schrijven ; ).

COVID-19 zorgt er wel voor dat iedereen binnen moet blijven en dat de jeugdclubs zijn gestopt, maar het is wel beter voor de wereld. 

In onze klas is meer dan de helft van de klas met de fiets. Het is mooi weer en zo moeten de ouders hen niet komen ophalen. Minder druk aan de schoolpoort = veiliger.

Hier zijn nog een paar leuke foto's. 

Groetjes van Lara (met aanvulling van juf Truus)


agenda