Ik ben deze week jullie verslaggever en nu ga ik vertellen wat we gedaan hebben.

Maandag hadden we een vrije dag en ben ik naar mijn opa gegaan. Ik heb daar ‘s middags iets gegeten en heb hem geholpen in het huishouden.

Dinsdag kon ik niet naar school, want ik had griep. Mijn buik deed heel erg pijn, m’n neus liep en ik had ook nog keelpijn. Ik heb dus de hele dag in de zetel gelegen.

Woensdag gingen we zwemmen, maar ik deed niet mee, omdat ik nog een beetje ziek was. De kinderen moesten om beurt onder elkaar door zwemmen. We kregen die dag ook bezoek van een studente die een schrijftest afnam. We moesten doen alsof we een e-mail schreven naar de directie van een school waarin we info vroegen over de school. Dat was best moeilijk.

Op donderdag hadden we medisch schooltoezicht. De bus zou om 9 uur komen, maar was wel één uur te laat! Toen we daar waren, keken de dokters naar onze oren en ogen. Bij de oortest moest je cijfertjes intikken die via de hoofdtelefoon te horen waren. Je hoorde het steeds minder goed.

Vrijdag was het een doodgewone dag. Namiddag kwamen er oma’s van kinderen van de klas om te helpen met het breien. We werden in kleine groepjes verdeeld. Ik breide in onze klas met de oma van Daan, Daan zelf en Jutta. In het begin ging het nog niet zo vlot, maar uiteindelijk bleek ik de snelste van mijn groepje te zijn!

Dit was de week van Sander! 


agenda