Vandaag ga ik vertellen over de week voor de vakantie!

Maandag hebben we controledictee gehad. Ik vind dat nooit leuk! We moesten vooraan in de klas het waar/niet verhaal vertellen. Je werdt per twee gezet en dan kreeg je een groen mapje en daar stond  een verhaal in. Je moest een tweede verhaal verzinnen en dan moest je de kinderen het verzonnen verhaal doen geloven. Ik ben altijd zenuwachtig als we vanvoor in de klas moeten staan.

Dinsdag hadden we toets woordverklaring en turnen. We hadden conditiecircuit: dan moet je verschillende opdrachten doen per twee en er is dan een liedje en op die tijd moet je de opdracht uitvoeren. Zo is er bijvoorbeeld ‘handstep’. Dan moet je in pomphouding staan op een dikke mat en dan je handen erop en eraf zetten: heel vermoeiend!

Woensdag hadden we vrij! YES! Wij zijn toen nieuwe winterkleren gaan kopen en ik heb geleerd voor de twee toetsen van wiskunde + Frans. En wat heb jij toen gedaan?

Donderdag hadden we toets wiskunde van juf Leen en de schoolfotograaf kwam. Gelukkig VOOR het turnen want anders stonden we heel bezweet op de foto :). Tijdens turnen hadden we toets handenstand en handbal.

Vrijdag was het de laatste dag voor de herfstvakantie. We hebben toets wiskunde van juf Truus en ons Frans dialoogje gedaan. Namiddag hebben we verder aan ons moederdagcadeau gewerkt en een hele leuke film gekeken: ‘De zusjes Kriegel’.  Ik ben benieuwd naar het vervolg, maar dat komen we maandag pas te weten bij juf Leen!

Dit was  de week  voor de herfstvakantie!  Nog  een fijne vakantie!

Groetjes van Alixe!


agenda