Hallo allemaal,

Dit keer krijgen jullie het laatste verslagje te lezen. Veel leesplezier!


maandag:

We zijn de dag begonnen met wiskunde. Na de speeltijd was het Frans en hebben we ook nog een beetje aan de blaadjes van cyberpesten gewerkt. Na de middagspeeltijd hadden we een controledictee.


dinsdag:

Eerst hebben we Frederiks verjaardag gevierd. Daarna hadden we toets. Na de toets moesten we de blaadjes van wiskunde afwerken en/of verbeteren. Toen dat gebeurd was, hadden we turnen. We namen onze fiets mee, omdat we een fietsparcours mochten doen. Daarna zongen we samen met de andere klas het Spaanse lied.


woensdag:

Voor de speeltijd deden we wiskunde. Daarna was het vrij zwemmen!, joepie ! Juf Leen was woensdag ook nog jarig dus hadden we in de bus voor haar gezongen.


donderdag:

Voormiddag hebben we de hele tijd aan de toets van wiskunde gewerkt.Tijdens de les Frans leerden we de weg wijzen a.d.h.v. een plattegrond van Parijs. Daarna werkten we aan de blaadjes van cyberpesten.

vrijdag:

Sportdag! We werden in groepjes verdeeld. Het waren leuke groepjes omdat de juf de groepjes zo had ingedeeld dat je bij je vrienden zat. We hebben verschillende dingen gedaan waaronder : muurklimmen, mountainbiken en paardrijden.

Foto’s hiervan vind je op de website van de school!


Zo, hopelijk vonden jullie het een goed verslagje !

Groetjes Luna  


agenda