Maandag:

Vandaag was het wel een leuk dagje. Eerst hadden we bij juf Truus een beetje wiskunde en taal. Daarna hebben we vervroegd gegeten wegens sportnamiddag. Dat was heel tof. We hebben lacrosse gespeeld, gefietst, gestept, dark freerunning  (parcours waar je over moet moet lopen in het donker) gedaan en gehonkbald.

Dinsdag:

Vandaag hadden we een paar speciale tests op de computer. Die gingen over spelling, wiskunde en W.O. We hadden ook nog turnen waarbij we de bieptest moesten doen. Ongeveer zes mensen hadden die uitgelopen.

Woensdag:

Vandaag was het een half dagje. We hadden alweer een speciale test op de computer. Het was een honderdwoordendictee. Voor de rest was het wel een rustig dagje.

Donderdag:

Vandaag was het een leuk maar ook vermoeiend dagje. De eerste twee lesuren hadden we de hele tijd wiskunde op allemaal verschillende blaadjes. Ik was helemaal de kluts kwijt. Na de speeltijd hadden Lars en ik actua. We hadden als extra een video en als iemand van de klas niet lachte mocht de klas een opdracht voor ons verzinnen. Ik en Lars moesten lippenstift opdoen en elke juf een kus geven. Dan hadden we nog wiskunde. Na het middageten hadden we turnen, toets W.O. en toets technisch lezen van Bob et Bobette.

Vrijdag:

Vandaag was het een leuk dagje. We hebben geknutseld en geoefend voor de anekdote die we volgende week dinsdag moeten voorbrengen voor de klas.

 

Dit was mijn verslag van 'Een weekje in de klas van 6.1. '                                     

Hieronder vind je ook nog wat foto’s van deze leuke week!

                                                         Afbeeldingsresultaat voor pijl naar onderGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor pijl naar onderAfbeeldingsresultaat voor pijl naar onderAfbeeldingsresultaat voor pijl naar onder


agenda