Maandag

Alweer maandag, een nieuwe week gaat van start, het schooljaar loopt bijna op z’n eind .

Dinsdag

Na enkele weken voorbereiding was het dan zover, we mochten ons project van MeP voorstellen. Ik vond het leuk om te doen en heb alweer wat bijgeleerd ! Tijdens de turnles kregen we een stagair, Daan, en die heeft ons een aantal dingen over voetbal geleerd.

Woensdag

Halve dag, we hebben  toets wiskunde gehad van Juf Truus en we zijn gaan zwemmen met Juf Leen en Juf Liesbeth. Het was brevetzwemmen vandaag.

Donderdag

Tweede toets wiskunde van Juf Leen en we begonnen die dag met een dictee over woordpakket 16.

Vrijdag

We kregen een overhoring van Frans en na de middag kregen we te horen dat het geen knutselactiviteit was. Iedereen was een beetje teleurgesteld. Maar we gaan een verlengd weekend tegemoet dus dit maakte al veel goed.

Zo, dit was onze week in de klas 6.1, en waarschijnlijk de laatste keer dat ik het schreef. Ik vond het leerrijk om dit te doen en vind het ook spannend dat binnen enkele maanden onze vertrouwde school Paleis wordt ingeruild voor iets helemaal anders : het middelbaar !

In mijn geval wordt het het Kunstacademie, dus heel veel nieuwe vakken en ik ga dit weekend nog naar de opendeur dus ik ga zien hoe het daar aan toe gaat.

Bedankt om mijn verslagje te lezen en veel plezier als je nu zelf aan de beurt bent !

Naïc


agenda