Hallo, ik (Tiani) ga jullie vertellen wat er deze week allemaal is gebeurd!

Maandag hadden we een toets van taal moeten maken en dan had je 6 krantenkoppen en daar moest je een verhaaltje over maken (daarvoor moest je niet leren)!

Dinsdag hadden we een toets gemaakt van taalbeschouwing thema 7. Daarna hadden we nog geturnd! Daar speelden we dat je moest dobbelen en naar dat eilandje moest je gaan en als jij al de eilanden had gedaan, hadden jij en je partner gewonnen! .

Woensdag hadden we nog een toets gemaakt van taal, maar dat was begrijpend lezen! Ik vond die toets best makkelijk, want sommige dingen waren nog best simpel. Andere vragen waren niet zo heel eenvoudig.

Donderdag hadden we gewerkt aan onze MeP (Mijn eigen Project). We hadden de hoofdstukken die je wil gebruiken, moeten typen in een document. Sommige kinderen zijn hiermee nog niet klaar, die moeten dat voor dinsdag (06/03) in orde brengen!

Vrijdag was het CARNAVAL op school. Ik (Tiani) was in mijn eenhoorn-onesie gegaan! Ik heb hele leuke dingen gezien! :) Na de middag hadden we een presentatie van Vaneigens gedaan! Dat werd ook gefilmd! Daarna hadden ze de stoet binnen gedaan, omdat het te koud was. Nadat het gedaan was hadden we een feestje in de klas van 6.2. Enkel voor de kinderen van het zesde.

Dit was het verslagje van deze week!

 


agenda