Hallo,

 

Ik ben Reyn en breng verslag uit van de afgelopen week!

Maandag tijdens de taalles hebben we het formulier van de middelbare school afgemaakt. Ik denk dat de meeste kinderen het gemakkelijk vonden. We hadden toets wiskunde. Deze was niet zo moeilijk. Allez, dat vond ik tenminste.

Dinsdag hadden we een spreekbeurt: ‘Stel dat je verliefd op me was'. Ik vond de spreekbeurt wel leuk. Persoonlijk vond ik het niet gemakkelijk, maar ook niet zo moeilijk, een beetje in het midden. We hadden ook nog turnen. Het trefballen was superleuk. Ons team is gewonnen.

Woensdag kregen we een overhoring over de verleden tijd, maar dan in het Frans. Ik weet niet meer zo goed wat we verder hebben gedaan.

Donderdag hebben we dictee gehad. De turnles vond ik niet zo leuk, omdat het dansen was. Ik vind dat meer voor meisjes. Die dag was ik ook jarig! Ik trakteerde de klas met iets lekkers.

Vrijdag hadden we niet zo veel les, want een mevrouw kwam uitleg geven over Sint-Gerardus. Namiddag zijn we naar hun toneel gaan kijken. Het ging over groepen die een leider zochten, want ze dachten dat hun leider dood was. Maar dat was niet zo. De leider werd ouder, dus hij was op zoek naar een nieuwe leider voor de groep.      Het was eigenlijk bijzonder, want de acteurs waren allemaal kinderen met een beperking.Het toneel was een beetje saai omdat er te weinig beweging in zat, maar ik vond het heel mooi om te zien dat kinderen met een beperking dit kunnen brengen.

Dat was mijn samenvatting van de week!

Groetjes, Reyn

 


agenda