Dialoog

Iedereen deed het “ dialoogje van Frans” heel goed. Ze kenden het allemaal vanbuiten. Het was echt super. We hebben ook ons rapport gekregen. Ik hoop dat de rapporten voor iedereen goed zijn!

 

Turnen

Dinsdag deden we trefbal. Het was echt geweldig. Wel jammer voor Marie en Naïc, die mochten niet meedoen. Marie stootte haar elleboog en moest deze laten rusten. Naïc had een erg pijnlijke tand. Balspelen leken dus geen verstandig idee. ‘s Middags mochten wij ( Louise en Eline) binnenblijven voor onze actua. We hebben ook 2 uur S.O. gehad. Het was over de zwangerschap en hebben daar ook filmpjes over gekeken. Het was leuk.

 

Filmpje

Woensdag  hebben we  2 filmpjes gekeken een van Karrewiet en een over een olifantje die vlinders in zijn buik heeft.

 

Donderdag hadden we ook een filmpje gekeken. Het gaat over de olifant in Sing welke gevoelens hij had toen hij op het podium stond. We moesten dan een power pose bedenken en moesten het dan naar voor brengen. We hebben ook geleerd over plankenkoorts. Dat is als je stress hebt als je iets voor een publiek moet brengen.

 

Turnen

Donderdag hadden we ook turnen. We hadden toen levend dammen gedaan. Louise en ik hadden daarna actua. Ik had heel veel zenuwen!. Maar het ging eigenlijk heel goed. Ik ben blij!

 

Niet zo leuk nieuws

Vrijdag hoorden we dat meester Koen in het ziekenhuis ligt. Hij is ernstig ziek en zal dit schooljaar niet meer terugkomen. Gelukkig is hij in goede handen en zal hij er weer bovenop komen. De juffen moesten wenen, omdat het zo onverwacht kwam. We zullen meester Kwel erg missen en vinden dat hij erg dapper is.Muzo

Vrijdag liet de juf filmpjes van Vaneigens zien. Daarna moesten wij een filmpje kiezen. We moeten het naspelen.Ik hoop dat jullie mijn verslagje leuk vonden!


agenda