MAANDAG

We deden een les rekenen over de landmaten : are, centiare en hectare.Na de speeltijd gingen we een les taal doen over onze krantenartikelen.

Dan na de middag hadden we een toets taalbeschouwing van juf Leen over zelfstandigen en bijvoeglijke naamwoorden. Na de zoempauze hadden we godsdiens over het gezelligste feest van het jaar: Kerstmis!              

 

DINSDAG

We startten de dag met een toets woordverklaring. Deze vond ik makkelijk/moeilijk. Wanneer je klaar was, kreeg je een leestekst. Daarna kreeg je daarvan een toets. Dan hadden we al onze toetsen uit onze toetsenmap moeten halen en verbeteren.

Na de speeltijd zongen we een liedje van godsdienst! Namiddag kwam juf Truus en we gingen wiskunde doen. Dan hadden we het over W.O. het magnetisme.

WOENSDAG

Als gebedje hadden we dit keer een liedje.Nieuwjaarsbrieven schrijven!Dan de woorden van Fans ondervragen die je moest leren. Dan als slot rekenen!

 

DONDERDAG

Als beginnertje gingen we ons  kleine robotje programmeren:superleuk. Dan hadden we een fantastische actua van Eline en Luna.

Tijdens turnen we mochten kiezen wat we deden, super leuk!!

 

VRIJDAG

Om de dag te beginnen, gingen we naar de kerk kijken naar het kerstspel. Het was supermooi!Dan gingen we alle pakjes van iedereen open maken. En we hebben dan ook 2 jarigen gevierd! Louise was echt vandaag jarig en ik niet, maar er werd wel gezongen voor ons!

Namiddag keken we de film 'Home alone'.

 

En dan nu een leuke vakantie van 2 weken!!!

VEEL PLEZIER IEDEREEN

FIJNE VAKANTIE!

 

 


agenda