Hallo, ik ben de reporter van de week en ik ga jullie vertellen wat er deze week allemaal is gebeurd.

    

    Ijskoud

Maandag was het ijskoud, zowel binnen als buiten.

Dat kwam doordat de verwarming niet werkte. De lichten waren ook uit, want er was een probleem met de elektriciteitstoevoer . De juf stak kaarsen aan. Dat was gezellig. Iedereen had zijn jas aan in de klas om het toch wat warm te krijgen. We hebben een beetje Franse les gekregen. Omdat het zo koud en donker bleef, mochten we naar huis. De juf belde onze ouders. We hadden opeens een halve dag vrij!!

      Actua

Dinsdag hadden we actua van Louise B en  Antje. Ze hadden het supergoed gedaan! Het was een leuke actua!!

       Turnen

Dinsdag hadden we ook turnen, joepie! De turnles was supertof! We moesten allemaal oefeningen doen zoals sit ups,touwtjespringen,..           

        Toetsen

Woensdag begonnen we met de eerste toets godsdienst. Het was een openboektoets. Ik vond de toets niet eenvoudig. Donderdag hadden we ook toets van wiskunde  van juf Leen. Dat vond ik ook wel een moeilijke toets. En zoals altijd hadden we dictee. Het ging over aanhalingstekens. Dat ging wel vlot. Dat waren alle toetsen van deze week.

         Jarig

Ine was woensdag jarig! Ze deelde cake uit. De cake was MEGAlekker. Ze is zo lief dat ze zelfs ook een boek aan de klas heeft geschonken. Ine werd 11 jaar.

          Zwemmen

We zijn ook woensdag gaan zwemmen we moesten eerst 10 baantjes zwemmenen daarna mochten we…..VRIJ zwemmen.

 

           Minder leuk

Donderdagnamiddag gingen we naar de  Provinciale Middenschool Diepenbeek. Toen we daar aankwamen, stond er nog niemand, dat was een beetje raar. Meester Koen ging binnen vragen waar we naartoe moesten. Toen zei die meneer of mevrouw dat er al studenten bezig waren, dus wij konden niet gaan. Ontgoocheld moesten we terug naar school. Blijkbaar had de PMD per ongeluk twee scholen ingepland voor dezelfde namiddag. Gelukkig kunnen we in januari terug gaan.

            Knutselen

Joepie, vrijdagnamiddag gingen we breien! we moesten een vierkant maken. Daarna moest je het dubbel vouwen en dan had je een vlagje!

 

Dit was een erg leuke week met heel veel onvoorziene gebeurtenissen!

 

 

 


agenda