Een weekje in de klas van 6.1       

Maandag:

Deze morgen had de hele school een speciale ontdekking gedaan, er hing een speciale brief op waar niks op stond, maar als je hem in het licht en hem dan las, hield dan kon je wel iets lezen namelijk; “Help! We zijn betoverd!”. Vandaag hadden we in de voormiddag met juf Truus de toets van wiskunde MMR en MK gemaakt, daarna hadden we geoefend voor het dialoogje van Frans dat we tegen vrijdag moeten kennen en toen hadden we nog even in het bundeltje van Odon gewerkt.

 

In de namiddag hadden we godsdienst met juf Leen en moesten we onverwachts een presentatie doen! We hadden ook nog even verder gewerkt aan taal. In de zoempauze speelden Lars, Jaspe en Rune verstoppertje achter het gordijn, en moest Lars wenen van het lachen!( zie foto’s)

 

Dinsdag:

Vandaag was het een tamelijk rustige dag. In de voormiddag hadden we met juf Leen de toets van wiskunde verbeterd, de toets van begrijpend lezend gemaakt en in de computerklas even gewerkt aan spelling via kwel. Daarna gingen we naar onder, en waren Marie en ik zoals gewoonlijk de bak vergeten mee te nemen. Na de middagspeeltijd hadden we met juf Truus een les over veilig fietsen in het verkeer. Je kan het best veilig fietsen door je fiets te verlichten, of iets reflecterend aan doen.  en daarna hadden we tutorlezen.

 

Woensdag:

Voor de speeltijd hadden we met juf Leen de toets van taalbeschouwing gemaakt en ook nog een beetje godsdienst gedaan. De speeltijd was rustig, we hebben namelijk niks gespeeld of gedaan. Met juf Truus hadden we voor Frans nog eventjes geoefend voor het “toneeltje” van vrijdag.

 

Donderdag:

In de namiddag hadden we direct turnen, het was best een leuke les want het ging over Zeeslag en Wie is het. Bij juf Leen hadden we in de voormiddag wiskunde gedaan waarbij we kommagetallen moesten delen of vermenigvuldigen of andersom, getallen delen of vermenigvuldigen door kommagetallen. We hadden ook nog godsdienst gedaan waarbij we ons hoofd op de bank moesten leggen, de juf  een verhaal voorlas en daarna er vragen over stelde. Juist voor de middagspeeltijd hadden we de eerste 2 vragen van de W.O.- toets over odon tijdens WO.I al gemaakt. Tijdens de middagspeeltijd had het 5de  eigenlijk het voetbalplein, maar mochten wij erop voetballen omdat het 5de straf had, en dus niet mocht voetballen. Na turnen hadden we de rest van de W.O.- toets gemaakt.

 

Vrijdag:

Deze dag was voor de kleuters en ons feest, want de Sint en zijn pieten waren op school! In de voormiddag hadden we even wiskunde gedaan en in de namiddag hadden we een fuif! Die was natuurlijk fijn, want er stond AC/DC op en ik was aan het headbangen waardoor ik nog een lange tijd last had van een pijnlijke nek. Keanu en ik moesten een dansbattle doen tegen Lenn-min en Daniel van het 5de. Ik was gewonnen, maar Keanu had verloren. Na de fuif waren we eerder moeten doorgaan, omdat Mart en Naïc nog actua moesten doen. Oh ja, we hadden van de Sint ook nog een robotje gekregen die we zelf leren programmeren, Evo is zijn naam.   

 

Dit was mijn verslag van:

een weekje in de klas van 6.1.                                      Hieronder vind je ook nog wat foto’s van deze leuke week!

 

            Afbeeldingsresultaat voor pijl naar onderGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor pijl naar onderAfbeeldingsresultaat voor pijl naar onderAfbeeldingsresultaat voor pijl naar onder