Ik was deze week de reporter van dienst en ik ga jullie vertellen wat er deze  week is gebeurd.

Maandag begonnen we de week met een les over klimaat en plantengroei. Dat vond ik persoonlijk een leuke les. Daarna hebben we onze dialoogjes voor Frans moeten doen.

Lars gaf daarbij een prachtige gitaarsolo(-: .Maar helaas konden Antje en Jochen hun dialoogje  niet doen want Antje was ziek)-: .Tussen de soep en de patatten hebben we ook nog foto’s laten maken. Namiddag was het gewoon les, maar het tussendoortje van maandag was een papieren sneeuwballengevecht (wat tijdens de zoempauze werd verdergezet).

Dinsdag hebben we toets van woordverklaring gehad die ging vrij goed. Daarna hadden  we turnen. We hadden er toets van handenstand en van verspringen .

Woensdag was een korte dag jipie!! Eerst hadden we een toets van wiskunde over G en B die vonden vele kinderen niet zo leuk. Maar daarna werden we beloond met de eerst keer zwemmen dat was wel leuk (-:

Donderdag was een beetje een rare dag want we hadden juf Leen alleen maar tot de eerste speeltijd. Daarna kwam juf Nele. Wie zijn of haar wiskunde toetsen nog niet verbeterd had, moest dat samen met haar doen. De rest was ofwel met meester Koen gaan programmeren ofwel met tandenstokers, zoutdeeg en spaghetti 3D bouwsels maken. Maar met het zoutdeeg lukte het niet (zie foto ) het leek net puree dus hebben we het daarna met klei geprobeerd en dat lukte wel. Na de speeltijd hadden we juf Nadine. Zij nam ons controledictee af en daarna deed ze met ons wiskunde (op de ouderwetse manier want ze wist niet hoe ze met de computer het wiskundeboek moest laten zien).

Vrijdag was het een leuke dag !Eerst hadden  met juf Truus de toets van WO gedaan die verliep vrij vlotjes …Namiddag zijn we vroeger gestopt om de films te gaan kijken. Je kon kiezen tussen Coraline of Belle en het Beest .

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

 


agenda