Maandag:

Maandag zijn we van plaats verwisseld. Iedereen was tevreden met wie naast hem/haar zat. De eerste dag terug school, dan is iedereen nog moe van het weekend. We hadden die dag ook een toets: taal. Er waren jammer genoeg enkele kinderen ziek, dus konden we de toets niet terugkrijgen. We mochten ook vertellen over het weekend.

Dinsdag:

Dinsdag moest ik mijn toets van U21 maken, omdat ik  ziek was toen de klas die moest maken. We hadden vorige week ook een kalender vol met  tussendoortjes gemaakt, dus elke dag van deze schoolweek werd er een opdracht gedaan die iemand van de klas had opgeschreven. Dan moest degene die de opdracht op had geschreven verschillende vraagjes beantwoorden.

Woensdag:

WE HADDEN  GEEN SCHOOL! (het was pedagogische studiedag). Iedereen heeft denk ik thuis gewoon zijn lessen geoefend voor school of gerust.  

Donderdag:

Donderdag hadden we iets heel speciaals gedaan om de W.O-toets te kunnen voorbereiden. We hadden een blaadje gekregen waarop stond: A, B, C of D. Juf Truus scande onze antwoorden dan met de smartphone van de klas en zo zag de juf of we het fout hadden of niet. We konden het allemaal supergoed, er waren bijna geen fouten.

Vrijdag:

Vrijdag hadden we dat van W.O ook nog even gedaan. We hadden met de juf het spelletje:  ‘De juf zegt’ gespeeld. Ik was altijd uit net als het de voorlaatste opdracht was. Er waren ook grappige opdrachten bij zoals: steek je tong uit of ga op je hurken zitten en doe je poep omhoog. We hadden ook vrijdag verder gewerkt aan de mozaïek, die zijn bijna allemaal af.

 

Ik hoop dat jullie mijn verslagje fijn vonden, en nog veel succes aan de volgende!


agenda