Hallo, ik was deze week reporter van de week en ik ga vertellen wat er gebeurd is.

 

Maandag 25 september

Antje is terug op school!!! Ze lag in het ziekenhuis en ze hebben haar geopereerd aan haar appendix.

Juf Truus heeft ons de sevenclap geleerd. Dat was super tof ! Na de speeltijd hebben we onze eerste toets van wiskunde MMR+MK gehad. Daarna hebben we mogen vertellen over het weekend. Na de middagspeeltijd hebben we toets spelling LVS gehad, dat was saai.

 

Dinsdag 26 september

We hebben weer een toets gehad: toets begrijpend lezen, die was moeilijk. Daarna kregen we een chocolaatje van juf Leen :-). Dan moesten we gaan turnen, niet zomaar turnen, maar toets van lopen. Als je een kwartier kon blijven lopen had je 10/10. Ik heb 10/10 gehaald! Dan hadden we de eerste keer tutorlezen. Mijn leesmakker heet Fleur. Ze was heel leuk en ze kon goed lezen. Na de zoempauze hadden we een hele interessante les W.O. over de Romeinen en de Grieken.

 

Woensdag 27 september

De eerste les was leuk, we moesten bij taal met heel de klas een scheurkalender maken en op de achterkant een bewegingstussendoortje schrijven. Dan hadden we een presentatie gehad van godsdienst over de verschillende godsdiensten. Lien,Lars en ik hadden de islam. Toen lars de gebedshoudingen moest voordoen zei hij heel grappig deze islamitische uitdrukking: ‘Alahoe Akbar’ dat betekent: ‘God is groot’. Vervolgens hadden we toets Frans U21. Daarna hebben we de toets van wiskunde terug gekregen en verbeterd.

 

Donderdag 28 september

We hebben toets wiskunde G+B gehad, die vond ik moeilijker dan MMR+MK. Daarna hadden we de eerste keer openboektoets van godsdienst gehad, dat was gemakkelijk en leuk. Frederik en Rune hadden actua en dat was heel goed gedaan!  Dan volgde dictee WP3. Vervolgens hadden we weer een interessante les van W.O. gehad maar nu in groepjes. Toevallig zat ik weer bij Lien en Lars. Daarna hebben we ‘de juf zegt’ gespeeld. We moesten onze ogen toe doen en onze tong uitsteken, dan kwam meester Koen binnen en hij zag hoe grappig Lars er nog uitzag. Dat was een leuk einde van de week!

 

Vrijdag hadden we verlengd weekend. JOEPIE!!!

Dit was het klasdagboek van deze week. Hopelijk vonden jullie het leuk!

 


agenda