Hallo,ik ga jullie vertellen wat er deze week is gebeurd!

 

Maandag, 04-09-2017

We  hebben geknutseld,we zijn begonnen met het maken van een “jasje” voor onze pennendoos,om hem een beetje te pimpen!

We moesten tijdens de speeltijd ons mete-of petekind in de klas gaan halen en uitleg geven en een kleine rondleiding geven.

 

Dinsdag, 05-09-2017

Tijdens taal werden we verdeeld in groepjes en mochten we uit 4 dingen kiezen(* nerfgame, *speelhol voor buurtkinderen, *jogscherm en *karretje voor kleine huisdieren),hier werd dan verder over gepraat in de groepjes en later moeten we dit met de klas delen.

Nerfgame: mensen uit de hele wereld komen samen om een spel te spelen met nerfgeweren, de persoon(of groep) die de meeste levens houdt,wint het spel.

Jogscherm; in een rugzak steekt een jogger een tablet/scherm,de joggers die daar achter joggen,kunnen dan onder het joggen op het scherm kijken(film,muziek,...)

 

Woensdag, 06-09-2017

In de les godsdienst moesten we een persoonlijk voorwerp meebrengen en vertellen waarom dit een speciale betekenis voor je heeft.Ik nam mijn allereerste knuffeltje mee,dat ik kreeg van mijn meter toen ik in de couveuse lag.

 

Donderdag, 07-09-2017

Tijdens wiskunde ging het over de positietabel van de getallen,we leerden nu tot Md(miljard)

De turnles was ook heel tof,zo deden we jagerbal en Chinese muur.

Bij W.O.  kregen we het ontstaan van de aarde en mensen te zien,de verschillende fases van de mensen(nu heten we homo sapiens).In de prehistorie liep de mens eerst zoals apen,door het hoge gras moesten ze rechter gaan stappen. Uiteindelijk na jaren liepen de mensen helemaal recht.

 

Vrijdag,08-09-2017

Bij knutselen hebben we verder gewerkt aan ons jasje voor de pennendoos en op een blad werd de omtrek van mijn lichaam door Antje getekend,ik kleurde het verder in.

In de Franse les werd er getest welke woordjes we nog van vorig jaar kenden.

 

Hopelijk was deze eerste week in het 6de leerjaar voor jullie even leuk als voor mij!

 


agenda