Wie is er nieuwsgierig naar de spannende week? Lees het dan maar!

                                                    Maandag

Maandag kregen we jammer genoeg te horen van juf Leen dat ze niet meer les zal geven aan 6.1, maar dat ze moet verhuizen naar 2.2 :(. In haar plaats komt juf Karolien. Nu over de lessen.We hadden toets taalbeschouwing.

                                                     Dinsdag

Dinsdag hebben we een supertoffe turnles gehad van Juf Leen. We hebben trefbal gespeeld. We hebben ook toets begrijpend lezen gemaakt.Bij juf Truus hebben we Frans gedaan en W.O.

                                                     Woensdag

Woensdag was een hele leuk dag! Voor de speeltijd hebben wiskundetoets gedaan. Die was niet zo moeilijk. Na de speeltijd zijn we gaan zwemmen met juf Truus. Dat was wel fijn,  want we hebben kwartet in het water gespeeld. (Ik vond het het leukste wat we dit jaar gedaan hebben in het zwembad) :-).

                                                        Donderdag

Donderdag hebben we dictee gehad van spelling en open boek toets van godsdienst. Jammer genoeg was het donderdag de laatste dag van de juf Leen... ‘We zullen je missen’ ,zei iedereen. Maar misschien is juf Karolien ook zo een leuke juf als juf Leen, wie weet?

                                                         Vrijdag

Vrijdag is juf Karolien een hele dag komen helpen met juf Truus. We weten al klein beetje over haar: ze is niet zo streng en wel lief. Dat was wel fijn. We hebben eerst wat wiskunde en Frans gehad en na de speeltijd hebben we toets W.O. gehad over duurzaamheid. Namiddag hebben we Vaneigens gedaan en we hadden nog een klein beetje tijd voor S.O.  

 

Hopelijk vonden jullie dit een beetje goed! Ik heb mijn best gedaan!

Elyne trok samen met de klasreporter van 6.2 enkele foto’s tijdens Gedichtendag. Ga ze zeker bekijken op de website van de school!