Benieuwd naar onze toffe sneeuwpret week ? Ga dan maar snel lezen!

                                     Maandag

De week is rustig begonnen: we hebben over ons weekend verteld. Daarna moesten onze breinen toch wel wat werk verzetten. Eerst gingen we onze rekentoets verbeteren in groepjes. Toen  we klaar waren, mochten we allemaal vormpjes bouwen met stokjes en playmaïs . Heel moeilijk maar ook heel leuk. :) We hebben ook ons rapport gekregen.

                                    Dinsdag

Sneeuwballengevecht! Vandaag was er sneeuw! Superleuk! Gelukkig mochten we iets vroeger naar buiten om in de sneeuw te spelen. : ) Bij turnen deden  we een wedstrijd op een parcours. De meester zei kleuren en dan moest jij rond die kleuren lopen en als eerste binnen geraken .

                                    Woensdag

Ook vandaag was er nog sneeuw! Yes! We moesten we per 2 een presentatie doen voor godsdienst. Elyne en ik hadden de Sint-Pauluskerk, daar weten we nu ook iets meer van ; ). Ik vond het heel interessant, want ik weet graag meer over het verleden.

                                  Donderdag

De sneeuw lag er vandaag nog! Sneeuwballengevecht mocht helaas niet : (. In de plaats daarvan maakten we sneeuwballen in de vorm van hartjes. Vandaag was het heel spannend! We moesten ‘ Wetenschap voor iedereen’ zingen! Er waren 3 professoren en 1 presentator. De 3 professoren moesten tegelijkertijd een ander stemmetje nadoen èn zingen en de presentator moest natuurlijk presenteren : ). Het lijkt allemaal moeilijk maar zo moeilijk was het niet hoor ; ). Het was eigenlijk grappig en leuk! Natuurlijk is het grappig want dat andere stemmetje is hilarisch : ).

                                   Vrijdag

Vandaag was het heel leuk, na de toets van Frans dan toch : ). Namiddag hebben we eerst verder gewerkt aan de moederdagkaart. Daarna moesten we oefenen voor ‘Vaneigens’, dat was echt grappig ! Charlotte en ik moeten het filmpje ‘Computerevaluatie ‘ naspelen . Het slot van ons filmpje is  echt grappig! ik kijk ernaar uit om het volgende week voor de klas te spelen!

 

Gelukkig was de sneeuw er deze week gezellig bij! En nu stilletjes op weg naar de lente.