Willen jullie weten hoe onze week eruit zag? Ik vertel het jullie allemaal!

Maandag was Jeroen jarig. We zongen voor hem ‘Lang zal hij leven’. Hij schonk de klas twee supertoffe boeken! De jarige bracht heerlijke taart en cake mee! Bij taal leerden we over liefde en verliefdheid. Cirkels leerden we tekenen met wiskunde. IP, VP, W, V,... nu  weten we ook hoe dat werkt!

Dinsdag hadden we turnen. Het conditiecircuit was de opdracht. Iedereen deed uitbundig mee! We hadden ook een overhoring Frans.

Woensdag bij W.O leerden we over het Zweedse meisje Greta Thunberg dat elke vrijdag spijbelde om voor het Zweedse parlement te zitten met een bord dat de regering iets moet doen aan het klimaat.   


                                                                      

Donderdag was alleen juf Leen er. We maakten prachtige kaarten voor moederdag. Bij taal leerden we over Julia en Romeo dat vonden de meeste een leuke les :)!

Vrijdag was juf Truus er alleen. We leren hoe we moeten omgaan met de natuur. En we deden ook een leuk proefje rond de natuur. We ontdekten dat smeltend landijs het zeeniveau meer laat stijgen dan smeltend zee-ijs. We zongen ons lied ‘Wetenschap voor iedereen’. We deden tussendoor een paar bewegingen om los te komen. Tijdens de middagspeeltijd hadden we het voetbalveld waarbij de meeste kinderen heel goed meespeelden.

Zo, dit was onze week boordevol interessante dingen en momenten!