Lezen jullie mee over wat we beleefd hebben in onze klas?  Veel leesplezier!

Maandag

De herfstvakantie was voorbij en we mochten vertellen over de vakantie. We hebben ook nog de vervoeging van prendre geleerd.

Dinsdag

Mijn blaadje van de kalender is getrokken. We bereidden ons voor op de kettingreactie. De schoen van Charlotte ging kapot.

Woensdag

We kregen een toets van de Franse woordjes.  Is het bij jullie goed gegaan? We hebben ieder om de beurt een gesprek gehad met de juf over hoe we ons voelen in de klas, hobby’s, onze vrienden… Ik vond het wel een beetje raar maar ook heel leuk.  Zouden jullie dit nog een keer willen doen?

Donderdag

Siebe en Lenn-Minh hebben actua gedaan. Ik vond het heel goed, en jij? Bij turnen hadden we toets schaarsprong. Simon kan het hoogste springen van onze klas. We hebben ons rapport gekregen. Het mijne was goed en het jouwe?

Vrijdag

We knutselden voor vaderdag. Het was heel leuk en ik ben tevreden met mijn resultaat. Houssein was jarig. Zijn mama zou een taart brengen, maar jammer genoeg is het er niet van gekomen. Misschien smullen we volgende week… We hebben onze rollen gekregen van het kerstspel. Ik ben een koning. Sien, Giethe en Elyne doen ook mee. Sien is Maria. Giethe en Elyne zijn ook koning. Juf Truus vindt dat de kostuums van de koningen heel fraai zijn. Dat zal ons vast mooi staan!

Het was een fijne week.  

Groetjes van Liese