Hallo,

Ik ga jullie vertellen wat er deze week is gebeurd.

 

Maandag:

Om de week te starten, vertelden we over het voorbije weekend. Daarna kregen we een klein lesje Frans en hadden we een beetje tijd om onze dialoogje te oefenen.

Vervolgens moesten we in kleine groepjes ons stelopdracht voorstellen.

Toen kregen we een meer uitleg over vulkanen en tsunami’s. Op stap naar het SO was het nieuwe boekje dat we met juf Leen doornamen. Daarin stond een oefening waar we moesten kiezen tussen tv en huiswerk.

 

Dinsdag:

De eerste taak van de dag was het werken aan de herhalingsblaadjes van juf Leen. Na de kleine speeltijd had de juf een filmpje opgezet over de koude oorlog.

Een tijdje later hadden we turnles over volleybal. Dat vond Frederik zeker leuk. Toen was de grote speeltijd gedaan en hadden we tutorlezen.

 

Woensdag:

Het eerste hoofdpunt van de dag was wiskunde. Een tijdje later kregen we nog een beetje tijd om ons dialoogje te oefenen. Daarna moesten we het dialoogje spelen.

Toen iedereen geweest was, mochten we even pauze nemen, want we moesten vertrekken naar de schaatsbaan. We kregen eerst les en daarna deden we met de hele klas tikkertje.

 

Donderdag:

Het allereerste uur hadden we toets wiskunde van juf Leen. Daarna mochten we luisteren naar de mooie actua van Lien en Luna. Hun extra was echt superleuk. Op het einde van de schooldag mochten we nog een beetje werken aan MeP. Daar moesten we ons eerste hoofdstuk klaarmaken.

 

Vrijdag:

Eerst hadden we toets Frans. Vervolgens een klein lesje wiskunde over herleidingen. Daarna moest ik (Louise B) op de tafel staan want ik was 12 jaar geworden. Na de grote speeltijd mochten we naar juf Liesbeth gaan. Daar mochten we een paaskaart maken.

 

Dit was het einde van onze superleuke schoolweek.